мар
11

Как да се включа?

Това е доброволчески проект на Футурист!

За да са включите в него е необходимо:

1. Да искате да участвате в промяната на бъдещето.

2. Да имате идеи какво искате да се промени.

3. Да имате нужда от подкрепа и идеи как точно вие да го направите това да се случи.

Огромната част от причините за неуспешните битки в борбата със статуквото са вътрешни психологически фактори и бариери. Такива като страхове и остарели вярвания, които обитават както съзнанието, така и подсъзнанието на човека. Те са блокажи, които пречат на новото да пробие, въпреки че времената вече не са същите и нуждата от промяна е огромна.

Затова подкрепата, която ние ще ви окажем е основно в сферата на преодоляване на вътрешните бариери, които ви пречат да осъществите визията си безотносително какво е мястото ви в служебната йерархия. Лидерството не е въпрос на притежаване на формална власт, то е въпрос на притежаване на визия!

Тази подкрепа ще я случим под формата на групов коучинг и менторство съвместно с други хора като вас. В този смисъл тя дава възможност не само за получаване на професионални консултации от наша страна, но и участие в общност от хора със същите цели и ценности като вас. Това е племето на Нант-ан, което иска да участва в промяната на света! А това само по себе си е огромна подкрепа – тъй като дава възможност за принадлежност към групата на бъдещите лидери, които искат активно да участват в промяната на света!

Преди да се обадите, ви молим да се запознаете с нашия тест Нант-ан , който ще ви помогне да се ориентирате дали това е подходящия проект за вас или не. Ако след това усетите, че точно това е подходящото нещо за вас , не се колебайте да се свържете с нас (вижте страницата за  контакти).